V. kerület, Váci utca 12.

2016. május 10. 23:32 - Szikla Szilárd

Azonnal kezdő "Aranybányász" kerestetik

 

infinity.jpg

Nem szereted a kötött munkaidőt, mégis biztos jövedelmet szeretnél?

Szeretsz egzotikus helyekre kirándulni úgy, hogy még fizetnek is érte?

Nem szereted a költségeket, de a profitot igen?

Nem szereted ha állandóan kontrollálnak, de egy sms-ben jövő kérésnek eleget tudsz tenni?

Szeretsz egyedül dolgozni, de egy jó kedélyű csapattal?

Ha bármelyik kérdésre is igennel válaszolsz, akkor ez a munka neked szól!

3 emberre van szükség MOST (2018-05-25)  a következő helyekre:  :

1. Észak-Skócia, Aberdeen

2. Közép-Anglia, Walsall

3. Észak-Anglia, Carlisle 

Angolul írt önéletrajzodat a reportok@gmail.com -ra küldd!

2016 év elejei írás (azóta a jutalékok felmentek 20-30%-al, éjszakára pedig 100%-al):

"Tegnap 95 ezer forintot kerestem. 6 autót csináltam meg. Délután arra gondoltam, infinity_2.jpghogy nem volt még 2016-os évjáratú, estére ezt az Infinityt kaptam.

A gondolataid remekül realizálódnak ebbe a sűrű angliai világban. Amerre megyek, egyszerűen félretankolnak. A flow törvényében hiszek, a múltkor arra gondoltam el kellene menni a tescoba mert ott van a kedvenc német füstölt sajtom amit zöld Granny Smith-el (zöld alma) szoktam enni. És felálltam, hogy elindulok, hát de mondom majd ha flowba jön egy tesco. Erre amint leültem kaptam egy sms-t, ami arról szólt, hogy félretankoltak egy tesconál :-)

 

Szóval a munka abból áll, hogy kapsz egy sms-t, post code-dal, elmész leszívod az összes üzemanyagát, beletöltesz frisset és beindítod. Ahhoz, hogy ezt a munkát el tudd kezdeni, egy 2 hetes képzésen veszel részt. Nagyon egyszerű a munka, de kell hozzá pár hónap mire úgy igazán ráérzel. Angolul is jó ha tudsz, bár ha nem éltél még kint, akkor az elején úgysem fogod érteni mit beszélnek.

terkep.jpgGlasgowba keresünk most azonnal egy bányászt, a fekete kockába (balra a képen). Egyébként ugye megkapsz mindent ami a munkához kell, autó, szerszámok... Heti 50 benzinkút látogatása javallott, ez a Te kiáramlásod és így onnan is kapsz majd munkákat. A cég valójában interneten erős, első helyen van mindig a keresőben a kulcsszavak esetén.

Heti 10-15 munkával már egy jó fizetést lehet kapni, 15-20 között kiemelkedőt, 20 felettivel pedig elegendőt! 

Rengeteg autótípussal fogsz megismerkedni és teljesen látni fogod, hogy milyen tónusú emberek tervezték az autókat. A régebbi típusok sokkal szerelőbarátibbak, mint a fiatalok. Itt van egy csemege, ezt is tegnap csináltam, ez egy 1969-es Roadster. roadster.jpg

lancia.jpgVagy volt pár napja egy 26 éves Lancia amely 87 és 91 között nyerte a rally futamokat. Kipróbáltam ezt a székét, teljesen lefogja a derekad, nem nagyon mocorogsz benne. 3x-os gyertyaégetés után beindult az egyik henger, aztán fél percre rá a másik és onnantól kezdve az a hang amit az autó lejátszott, felülmúlta Dvorak Új világ szimfóniáját! 7500-as fordulaton pörgettem és mondta az ügyfél, hogy vörösen izzott a cső elől :-) 

Az üzemanyagot is a cég állja, szóval bárhová mehetsz az országban ha pl. egybekötöd a benzinkutak látogatásával. Én nem járok külön benzinkutakra, csak ami flowba van és mindig megcsinálom az átlag 50-et. És minél többször járok ugyanoda - és van kb 30 amit minden héten meglátogatok legalább 2x-, annál esélyesebb, hogy engem hívnak majd, ha szükségük van egy Drainerre.

kacsa.jpgAngliában naponta 500-an tankolnak félre, ebből a mi cégünk 20-30-at csippent le, szóval ez egy nagy célpiac. farm_2.jpgValójában a cégnek a szennyezett üzemanyag hozza a profitot. 50p -t fizetnek literenként érte, és Manchesterben van egy cég, aki szeparálja a benzint a gázolajtól. Egyébként itt gyűjtöm a farmon ezekbe a tartályokba a gázolajos benzint (kép jobbra). Mivel főleg benzint tesznek gázolajas autóba, tekintve a dízeles tankolócső az nagyobb, így azt a benzines autóba nehezebb beletenni. De valaki azt is megoldja.

Nagyon érdekes helyekre tudsz eljutni. Van itt pl. egy olyan farm ami teljesen napelemről megy, sőt még átad a közeli farmoknak is egy kis energiát. Vagy pl ez a zöld szikla, nagyon különös...

Ha kedvet kaptál a bányászkodáshoz, akkor küldj egy angol önéletrajzot a reportok@gmail.com -ra "Aranybányász" tárggyal!

Feedback-ek:

repce.jpgZubair, április 4, 2016:

Szilka arrived and I was back on road within 45 min’s. The fuel was fa.jpgdrained and Szilka made sure that everthi ng sounded normal after the fuel was drained.
He comes across as a very decent and nice person which puts you at ease.
The people on the phone are very helpful and plesant to talk to
This is an excellent service and saves you £££ in comparison to dealer prices.
I am really pleased with the service provided .
More than happy to recommend fuel fixer.

 

Courier man, április 13, 2016: 

hazafele.jpgTop Man==++++++++++++++++++++
Had Petrol in my van by mistake RAC wanted hundreds of pounds to come out napelemmel.jpgto me even though I am a fleet customer ,they could not even give me a eta some thing like 2hrs +?

Phoned Fuel fix they were very competitive price wise substantially cheaper than RAC and promised to come within 1 hour, they actually arrived 45 min later,1 hour later tank had been drained and I was back on the Road ! Szlika was very professional. I hope I never have to use their services again ,but I would recommend them to anyone, great service ++++++++++++++++++++++++++++++++

 

Charles Clark, március 20, 2016

sziklan.jpgSzikla did an excellent job, removing all contaminated fuel, replacing with
diesel, and not leaving until he had started the car and made quite sure that it was running well. The job took about an hour to complete – making sure that the fuel tank was as completely drained as possible. The car has now been running well for a week. Szikla arrived 2.25 hours after the phone call I made – as expected since he was finishing a job 30 miles away. He was polite, keen to do a good job, and thorough. The job was well-priced, and about half the price that another company charged when the same thing happened 2 years ago. I would thoroughly recommend Fuelfixer for fast response, great service, and very competitive pricing.szikla.jpg

Thankyou, Szikla and Fuelfixer.

 

Lawrie Byrne, marc 18, 2016

In over 46 years driving I had never made the mistake I made Friday 26th February 2016 of miss fueling a car, stuck about 60 miles from home and my destination at the side of the A14 in the dark and freezing cold.
commend_i.jpgFantastic service from Szilard Szikla, he turned up exactly when he said he would, the job took the time he said it would, he was polite, courteous and most importantly, non judgmental, I was feeling bad enough about the situation.
Have already recommended the company and Szilard to other people, and will continue to do so.
Further to this, they were cheaper and faster than the AA, despite being talked into an expensive upgrade by the AA whilst at the side of the road, they couldn’t/wouldn’t do anything until between 09.00 and midday the following day.
Now I wonder what will happen when the AA membership comes up for renewal?commend_ii.jpg

 

Sean Nugent, februar 2, 2015

I filled my diesel jag with unleaded, then drove 100miles on it! the diesel already in it was obviously sitting below the unleaded, and luckily must’ve been the exact amount required for my journey! When I next tried to start the car, a couple of days later, there was obviously something very wrong. There were (unspecific) error codes and the engine looked like it was trying to jump out!

commend_iii.jpgSzikla from fuel fixer turned up shortly after I called, and drained and flushed the tank and fuel filters. The car still didn’t want to start. And in all fairness I thought I had damaged the engine and expected to hear that he had done all he could (I would have easily accepted this, from seeing the issue and the way that the car was acting). Szikla however, refused to be beat, and persevered battling against my engine gremlins. After some time he beat them and got my engine running as smoothly as ever. I have had no problems since.
I can not thank him enough, for the effort he made in sorting me out. And I highly recommend this company for their quick response and professionalism. Great job guys!drainer.jpg

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csakegymaradhat.blog.hu/api/trackback/id/tr448700830

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

r1mán 2016.08.12. 08:43:20

Ez mennyire aktuális még ?

Szikla Szilárd 2016.08.12. 10:25:04

@r1mán: Ez most aktuális újra. Májusba Skóciába kerestünk, most pedig 3 helyre. Wakefield már betöltődött és most van Dél-London soron ami a legnyüzsibb hely Angliában.
V. kerület, Váci utca 12.
süti beállítások módosítása