V. kerület, Váci utca 12.

2010. november 21. 22:38 - Szikla Szilárd

Lúgos vízkészítő 49.900-é

Testünk 70%-a víz, tehát szerencsés ha olyan vizet adunk neki, amelyet könnyen fel tud használni és azt tartalmazza amit tartalmaznia kell!

A szárazbab 1 óra alatt megpuhul benne!!!

Jellemzők:

- lúgosítja a megtisztított vizet PH 8,0-10,0
- ionizálja a vizet (megköti a szabadgyököket) ORP* -50 és -550 között
- ....

* ORP érték: Oxidácis Redukciós Potenciál, mely a pozitív (+) mérési tartományban Oxidációs képességet, negatív (-) mérési tartományban Redukciós képességet mutat. Az Oxidáció tehát a Redukció ellentéte, úgy mint a (+) a (-)-nak. A (+) töltéssel rendelkező szabad gyökök felelősek testünk öregedéséért. A vízben a szabad (-) töltéssel rendelkező OH- ionok semlegesíteni tudják az anyagcsere folyamat során létrejövő (+) töltésű szabad gyököket azáltal, hogy (-) töltésű elektront adnak nekik. Így csökkentik a káros oxidációs folyamatot testünkben. Tehát, ha az ORP (-) tartományban van, akkor ez az érték az antioxidáns hatást jelöli számértékben kifejezve. Így olyan hatással bír, mint az A-, C-, E-vitaminok (antioxidánsok).

További info...

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csakegymaradhat.blog.hu/api/trackback/id/tr492464225

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
V. kerület, Váci utca 12.
süti beállítások módosítása